Tuesday 3 April 2007

Fin de semana (santa)

Buenas tardes lieve lezers,

Vanaf donderdag heb ik lekker vrij dus dan ga ik eens even lekker de beest uithangen in een andere provincie en waar kan dat niet beter dan in de costa brava!
Het wordt i.i.g. Barcelona en daarnaast zien we wel verder.
Clubben in Barcelona moet wel lukken met het volgende rijtje!

Sala Apolo
Eén van de meest actieve concertzalen in de stad. Bijna iedere dag is er wel een concert en in het weekend is het de thuisbasis van de Nitsa Club, één van de beste avonden in de stad .

Club 13
Op Plaça Real is de Club 13 te vinden. Sávonds mensen kijken met tapas en vino op het terras. In de madrugada vindt het feest plaats in de kelder, waar de club zich bevindt. Het interieur ziet er verzorgd uit met veel chille zithoeken.

Salsitas
Restaurant dat later op de avond verandert in één van de meest populaire drinklokalen van de stad. Hier moet je zijn geweest!

CDLC
Overdag een restaurant, sávonds vanaf elf uur kan je hier terecht om lekker los te gaan op de dansbare muziek. Dit in een omgeving met een orientaals tintje, echt erg chillll. Het eten is er overigens erg lekker.

Shoko
Ook één van de betere clubs en restaurants van Barcelona. Deze tent ligt aan het strand van Barceloneta, in het rijtje van de Baja Beach Club en CDLC. Het is volledig hip ingericht met een oosterse uitstraling. Na middernacht gaat de muziek harder en is het een van de toonaangevende dansgelegenheden van de stad.


Baja Beach Club
Deze club zal menig Nederlander bekend voorkomen aangezien dit een zustervestiging is van de bekende Baja Beach Club in Rotterdam , alleen hier dus wel echt op het strand.Als je houdt van veel drinken, anabole steroïde beach boys en rondborstige bikini babes zul je je hier thuis voelen.
Ze doen hier veel moeite om vrouwen binnen te krijgen (wat waarschijnlijk ook wel iets zegt over het publiek). Alle dames krijgen bijvoorbeeld op donderdag een gratis glas Cava (Spaanse champagne) en op zondag vanaf 22:00 uur de hele nacht gratis cocktails tijdens de 'Ladies Night'.

Plastic
Plastic is een kleine discotheek met een helder interieur met, de naam zegt het al, veel (oranje) plastic. De muziek verschilt per avond. Mooi centraal gelegen aan de drukke Passeig del Born, dus vaak zijn er veel mensen. Leuk om even een drankje te pakken en een dansje te doen voor het clubben.

Dit zijn natuurlijk de meest grote en bekende clubs, zelf houdt ik wel van echte originele Spaanse sferen.
Zeker die ga ik ook wel opzoeken in de wat kleinere bars en clubs.
Jullie lezen hier nog meer over!

Adios y suerte a todos.

No comments: